Met het nieuwe biljartseizoen voor de deur, willen we jullie via deze weg alvast op de hoogte brengen van de veranderingen voor het nieuwe seizoen & jullie geheugen kort opfrissen voor onze belangrijkste competitieregel. 

NIEUW!

- Er zijn voor het seizoen 2015-2016 nieuwe biljartballen voorzien ( met markeringsstippen zoals bij het driebanden ) 

- De A Reeks zal dezelfde competitieformule als de B Reeks volgen. Dit wil zeggen dat er ook in 2 takken zal worden gespeeld. 

BELANGRIJK!

- Een match kan enkel en alleen vervroegd gespeeld worden! Spreek dus goed op voorhand af met je tegenspeler om je match vervroegd te spelen indien belet!

- Het bestuur kan enkel de toestemming geven om een match achteraf te spelen in geval van overmacht door ernstige langdurige ziekte, ziekenhuisopname of sterfgeval. * steeds mits goedkeuring door de tegenspeler zelf

 

Aan iedereen een goed biljartseizoen gewenst!

Na een lange en spannende avond, wist Dirk Van Der heyden om 4u30 het jaarlijkse kermistornooi te winnen. Hij bleek na een lange avond de beste van maar liefst 24 spelers! Erik Neetens werd verdienstelijk 2de.

Uitslagen:

Voorronde

Peter De Sutter 5-3 Paul Kiekens

Gerard Van Der Snickt 5-4 Robin De Sutter

David Noens 5-1 Kenneth Van Den Abbeele

Koen Van Wassenhove 5-4 Johny De Sutter

Kenneth Goossens 5-1 Norbert Van Driessche

Roger Van Wassenhove 5-4 Jurgen De Pauw

Erik Neetens 5-4 Patrick Noël

Patrick Van Lierde 5-4 Danny Backx

Rechtstreeks geplaatst: Guy Vanbaeden, Willem Noël, Mark De Strooper, Dirk Van Der Heyden, Yens Huion, Dimitri Lievens, Kim Roggeman en Tony Backx

Zestiende finale

Peter De Sutter 5-4 Gerard Van Der Snickt

Koen Van Wassenhove 5-3 David Noens

Kenneth Goossens 5-4 Roger Van Wassenhove

Erik Neetens 5-4 Patrick Van Lierde

Guy Vanbaeden 5-2 Willem Noël

Dirk Van Der Heyden 5-0 Marc De Strooper

Dimitri Lievens 5-2 Yens Huion

Tony Backx 5-2 Kim Roggeman

Kwartfinale

Koen Van Wassenhove 5-0 Peter De Sutter

Erik Neetens 5-4 Kenneth Goossens

Dirk Van Der Heyden 5-3 Guy Vanbaeden

Dimitri Lievens 5-3 Tony Backx

Halve finale

Erik Neetens 5-4 Koen Van Wassenhove

Dirk Van Der Heyden 5-4 Dimitri Lievens

Finale

tak 1: Dirk Van Der Heyden 5-4 Erik Neetens

tak 2: Dirk Van Der Heyden 5-4 Erik Neetens

Bekerwinnaar: Dirk Van Der Heyden!

souper

14 dagen nadat Dirk Van Der Heyden zich verzekerde van de titel in de A reeks, kroont hij zich nu ook tot kampioen van de A kaarten. In de hoogste reeks van de 4 kampioenschappen bleek hij iedereen makkelijk op te rollen.

Nu we de Dirk aan de lijst kunnen toevoegen, is onze kampioenenlijst volledig. Proficiat aan alle kampioenen in de individuele reeksen!

D kaarten: Johny De Sutter

***

C kaarten: Lucien Steenhout

***

B kaarten: Patrick Van Lierde

***

A kaarten: Dirk Van Der Heyden

In tegenstelling tot in de A Reeks, waar Dirk Van Der Heyden de titel voor het grijpen heeft, is er in de B Reeks een enorme spannende titelstrijd aan de gang!

Met Guy Vanbaeden, Ronny Bambust, David Noens, Jurgen De Pauw en Patrick Noël zijn er met nog slechts 2 maand te gaan, maar liefst 5 kandidaten die kans maken op de felbegeerde titel in de B Reeks!

Hoewel Guy Vanbaeden momenteel in de meest confortabele positie zit, moet hij toch nog opletten van zijn 4 naaste achtervolgers. Met nog een confrontatie tegen Jurgen De Pauw in het visier, is de titel nog steeds niet binnen voor hem. 

Al zal het niet makkelijk worden voor de 4 achtervolgers om Guy van zijn troon te stoten. Er zal een zo goed als foutloos parcours moeten gespeeld worden in de komende wedstrijden. Met prachtige duels op het menu in April zoals R.Bambust-De Pauw, Noël-De Pauw, Noens - De Pauw, Noens-R.Bambust, Noens-Noël wordt dit alvast een zware opdracht!

Wie zal het halen? Eind April zullen we meer weten... Succes aan iedereen!