Een dag na het kampioenschap voor de D kaarten, werd het kampioenschap voor de C kaarten afgewerkt. Een letterwaarde hoger, betekende ook meteen een veel serieuzer wedstrijdverloop. Met enkele klasbakken als een Willem Noël, Peter De Sutter en Robin De Sutter, werd het alvast een mooie biljartavond. 

Na een lange avond vol spannende matchen, wist uiteindelijk Davy Stalpaert zich rond 1uur tot allerbeste van de C kaarten te kronen. Als B reeks speler versloeg hij in de finale, A reeks speler Peter De Sutter in een 3taks thriller van formaat.  

Davy Spalpaert volgt zo Lucien Steenhout op als Kampioen van de C kaarten. Proficiat!

Uitslagen:

Kwartfinale

Gustaaf Ponnet vs Johny De Sutter 4-5,5-1, 5-4

Peter De Sutter vs Patrick Noël 5-4, 5-4

Robin De Sutter vs Willem Noël 5-3, 3-5, 2-5

Davy Stalpaert vs Gert-Jan Rasschaert 5-ff, 5-ff

Halve Finale

Gustaaf Ponnet vs Peter De Sutter 3-5, 5-1, 3-5

Willem Noël vs Davy Stalpaert 3-5, 4-5

Finale

Peter De Sutter vs Davy Stalpaert 5-4, 3-5, 4-5

De eerste kampioen van het seizoen is gekend! Na een prachtige avond vol amusement heeft Bert Van Nieuwenberg zich tot kampioen van de D kaarten gekroond! Rond 2u in de nacht wist hij met een 3e tak de titel naar zich toe te trekken ten koste van Kenneth Van Den Abbeele. 

Na Johny De Sutter vorig jaar, kroont zich dus dit jaar opnieuw een Bouwteam DSM lid tot kampioen in de D reeks! 

Uitslagen:

Kwartfinale

Marc De Strooper vs Werner Baeyens 5-4, 3-5, 4-5

Bart De Mil vs Bert Van Nieuwenberg 4-5, 4-5

Norbert Van Driessche vs Eric Temmerman 5-3, 4-5, 2-5

Yens Huion vs Kenneth Van Den Abbeele 5-2, 4-5, 4-5

Halve finale

Werner Baeyens vs Bert Van Nieuwenberg 4-5, 4-5

Eric Temmerman vs Kenneth Van Den Abbeele 5-4, 4-5, 4-5

Finale

Bert Van Nieuwenberg vs Kenneth Van Den Abbeele 4-5, 5-2, 5-2

In zowel onze A als B reeks zijn we aan de helft van de competitie gekomen. 

In onze beide reeksen ligt de titelstrijd nog volledig open. 

In de A reeks zijn de kaarten gunstig geschud voor Kristof Bogaert en David Stalpaert. Zullen zij het dit jaar gaan uitvechten voor de titel van de A reeks of komen Dirk Van Der Heyden en Kenneth Goossens hen nog bedreigen? Met ook nog Koen Van Wassenhove en Dimitri Lievens op de loer, beloofd het nog zeer spannend te worden voor het podium van de A reeks. 

Volg het klassement hier: Klassement A Reeks

Naast de A reeks is het ook in de B reeks een nek-aan-nekrace. Met de broers Tony en Danny Backx wordt het uitkijken naar de finishfoto. Met slechts 4 punten verschil en nog een onderlinge confrontatie in het verschiet ligt alles nog volledig open. Naast de broers wordt het ook nog uitkijken of 3e hond Patrick Noël niet met de bloemen gaat lopen. Hoewel deze 3 spelers met een mooie voorsprong op het podium afstevenen, liggen nog verschillende andere spelers op de loer voor het felbegeerde podium. Spanning ten top dus!

Volg het klassenment van de B reeks hier: Klassement B Reeks

Vanaf dit jaar zit BC De Sparrenhofvrienden ook op Facebook! Ontdek als eerste de uitslagen, rangschikking, nieuwtjes en meer weetjes over onze competitie... 

*Enkel leden van BC De Sparrenhofvrienden zijn toegelaten 

https://www.facebook.com/groups/1629422203963230/

Zowel in de A reeks als in de B reeks van BC De Sparrenhofvrienden is het startschot van het nieuwe seizoen gegeven! Volgens de eerste uitslagen zal het een zeer spannende competitie worden in beide reeksen! Zo heeft onze kampioen van vorig jaar in de A reeks, Dirk Van Der Heyden, reeds zijn eerste punten kwijtgespeeld, terwijl hij vorig jaar de volle buit heeft gepakt. En zijn er in de B reeks al 3 titelfavorieten die punten hebben laten liggen!  Spanning verzekerd dus!

Uitslagen zoals steeds te vinden op deze site! 

A Reeks

B Reeks