Op zaterdag 2 maart 2019 werd het kampioenschap van de C letterwaarde afgewerkt. Met 8 C letterwaarde spelers, werd het een leuke avond vol spannende matchen. 

Uiteindelijk wist Gustaaf Ponnet zich ten koste van een sterk spelende Chris De Bruyn als kampioen te kronen. Gustaaf volgt zo Gert-Jan Rasschaert op als nieuwe kampioen van de C letterwaarden. 

Kwartfinale

Lucien Steenhout 4-5; 5-3; 5-4 Eric Temmerman

Marc De Strooper 3-5; 4-5 Chris De Bruyn

Johny De Sutter 0-5; 4-5 Franky Coppens

Gustaaf Ponnet 5-1; 5-1 Herman Baeyens

Halve Finale

Lucien Steenhout 4-5; 4-5 Chris De Bruyn

Franky Coppens 2-5; 2-5 Gustaaf Ponnet

Finale

Chris De Bruyn 3-5; 4-5 Gustaaf Ponnet

Op zaterdag 2 februari 2019 werd het kampioenschap van de A letterwaarde afgewerkt. Met 8 A letterwaarde spelers, werd het een avond vol spannende topmatchen. 

Uiteindelijk wist Kristof Bogaert zich ten koste van Dirk Van Der Heyden als kampioen te kronen. Kristof volgt zo Yani Backx op als nieuwe kampioen van de A letterwaarden. 

Kwartfinale

Dirk Van De Vijver 3-5; 4-5 Kristof Bogaert

Danny Backx 4-5; 4-5 Dimitri Lievens

Dirk Van Der Heyden 5-4; 5-2; David Noens

Roger Van Wassenhove 5-2; 5-2 Eric Neetens

Halve Finale

Kristof Bogaert 3-5; 5-3; 5-4 Dimitri Lievens

Dirk Van Der Heyden 5-4; 5-4 Roger Van Wassenhove

Finale

Kristof Bogaert 4-5; 5-4; 5-4 Dirk Van Der Heyden

Ook in het nieuwe jaar gaat BC De Sparrenhofvrienden op zoek naar nieuwe biljartkampioenen! 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we opnieuw onze letterwaardekampioenschappen! 

Bij deze zijn al onze geselecteerde leden uitgenodigd op hun kampioenschap voor een gezellige avond met lekkere hapjes ( u aangeboden door Linda & Roger ) 

Hopend op uw talrijke opkomst...

BC De Sparrenhofvrienden

Hallo,

Met het kermistoernooi achter de rug ( dat op meesterlijke wijze is gewonnen door Koen van Wassenhove ), kunnen we stilaan beginnen uitkijken naar het nieuwe seizoen!

Helaas moeten we dit seizoen afscheid nemen van 7 spelers. Met groot verdriet melden we het heengaan van een levende legende uit onze clubgeschiedenis, Peter De Sutter. WAAROM HEB JE ONS VERLATEN SUT??? ????????

Daarnaast moeten we ook afscheid nemen van andere oudgedienden Jens GoossensBart De Mil & Gerard Van Der Snickt.

Yani Backx vond het dan weer mooi geweest na in 2 jaar tijd zowel de B als de A reeks met overmacht te winnen en Walter Robyns heeft ingezien dat competitie spelen niks voor hem is.

Bij de verlaters toch nog 1 lichtpunt, Patrick van Lierde heeft beloofd terug te komen! ????

Zoals elk jaar mogen we ook dit jaar enkele nieuwkomers verwelkomen! Met Eric de Maer & Etienne Stalpaert krijgen we opnieuw twee nieuwe leden die een mooi potje kunnen biljarten! Met Paul Kieckens krijgen we een bekend B reeks gezicht terug onder onze leden.

De A Reeks zal het dit jaar door het hoog aantal verlaters en door kalenderproblemen met 2 spelers minder moeten doen. We zakken van 22 spelers naar 20 spelers.

Doordat de verlaters zich vooral in de A reeks situeren zullen naast Frederik Janssens & David Stalpaert ( kampioen & vice-kampioen van de B Reeks ) , ook Robin De Sutter & Kris Arijs de sprong naar de A Reeks maken ( nummers 3 & 4 van de B Reeks ) .

De kalender van de A Reeks is af te halen in het café vanaf donderdag 16/08. 

De kalender van de B Reeks is af te halen in het café vanaf donderdag 23/08. 

* einde van den epistel


PS: ????????WAAROM TOCH SUT!?????????

Na een mooi kermistoernooi met een leuke opkomst, klopte een ijzersterke Koen Van Wassenhove alle toppers op zijn weg naar zijn eerste bekerwinst! Hij bleeft op het jaarlijkse kermistoernooi de 20 overige spelers voor! 

Omstreeks kwart voor 3 in de nacht wist hij finalist en nieuw lid Etienne Stalpaert met twee manches te verschalken. Proficiat!

( alle uitslagen volgen )