Het biljartseizoen zit er opnieuw op. De kampioenen in onze beide reeksen zijn gekend! 

In de B Reeks heeft de gedoodverfde favoriet Etienne Stalpaert met overmacht de titel gegrepen. Met 10 punten voorsprong op de eerste achtervolger Lucien Steenhout, kunnen we van een terechte kampioen spreken. Het derde trapje van het podium wordt verrassend bekleed door Eric Temmerman. 

Ook onderaan het klassement van de B Reeks vinden we een verrassing terug. Gert-Jan Rasschaert gaat hier de geschiedenisboeken in als allerslechtste biljarter van seizoen 2018-2019.

Kampioen B Reeks: Etienne Stalpaert

Vice-Kampioen: Lucien Steenhout

3e plaats: Eric Temmerman

 

In de A reeks ligt de top 3, met slechts 3 punten verschil, veel dichter bij elkaar. Koen Van Wassenhove haalt het hier met 2 punten verschil op Dirk Van Der Heyden, die op zijn beurt Tony Backx met 1 punt achter zich laat. 

Op de laatste speeldag was het ook uitkijken naar het duel tegen de degradatie. Met een prachtige remonte heeft Willem Noël zich weten te redden van de ondergang. Met 4 punten op 6 springt hij zelfs naar de 17e plaats. Ook Didier Droesbeke heeft tegen David Noens zijn benodigde punt weten te scoren. Dit maakt dat Kris Arijs eenzaam en alleen achter blijft aan het staartje van de A Reeks. Kris mag rustig zijn koffers pakken en zich richting uitgang van de A Reeks begeven.

Kampioen A Reeks: Koen Van Wassenhove

Vice-Kampioen: Dirk Van Der Heyden

3e plaats: Tony Backx

 

Eindrankings boven de jukebox of op www.cafesparrenhof.be