Vrijdag 16/11 -- De perfecte score!

Cyriel Coppens heeft nogmaals te kennen gegeven dat we hem dit jaar bij de titelfavorieten mogen zetten in de B reeks. 

Met een perfecte score verliet hij de speelmaand november om eenzaam aan de kop van het klassement te prijken. Een perfecte score die ook Marc De Strooper liet optekenen. Met een 7 op 12 dit seizoen, laat Marc trouwens zien dat hij een enorme vooruitgang aan het maken is in zijn tweede biljartjaar. Een minder gelukkige avond was het voor Werner Baeyens, Herman Baeyens en Wouter Bambust, die met een 1 op 4 een pak billenklets te verwerken kregen.

 

Vrijdag 23/11 -- Yens opt gemak in den achterzak!

Door een forfait van Franky Coppens, werden er maar 2 matchen gespeeld op de 2de speeldag van november. Een geluk voor Yens Huion die avond, die dankzij de forfait toch nog met een cadeau huiswaarts kon keren. Verder moest Yens op niet veel cadeautjes rekenen, want zowel Gert-Jan Rasschaert als Bart De Craecker vonden het nodig om Yens vakkundig op te vouwen en in hun achterzak te steken.

 

Zaterag 24/11 -- Oud-strijders ten strijde!

SuperRobin

Op de derde en laatste speeldag van november stond er een topper geprogrammeerd. De twee titelkandidaten, David Noens en David Stalpaert, stonden lijnrecht tegenover elkaar voor een topper die achteraf slechts een schaduw van die speeldag bleek. Een speeldag waarin vooral de oud-strijders een hoofdrol opeisten. Oud-strijder Jhonny De Man wist maar liefst van beide toppers een draw uit de brand te slepen. Jammer voor de Davidjes dat de tweede oud-strijder nog taaier te verteren was. Terwijl Noens nog een draw uit wist te redden tegen Hubert Baeyens, ging David Stalpaert volledig met de billen bloot! ( of was het de stress voor de topper die volgde die hem de das om deed? )

Met een 2 op 4 voor Noens, een 1 op 4 voor Stalpaert en een hoop druk op beide schouders, werd de topper van de avond afgewerkt met opnieuw een draw als resultaat. Door deze rampzalige speelavond voor beide toppers, belooft het nog een spannend seizoen te worden!

De enige superman van de avond was Robin De Sutter ( foto ). Met prachtig hoogtechnisch volmaakt biljart, vloog hij met de snelheid van het licht over zijn tegenstanders Gerard Van Der Snickt en David Eeckhout. Als een echte SuperSint, stak hij zijn tegenstanders in zijn zak om genietend van een pintje aan den toog, te kijken hoe de kindjes verder klungelden.

 

Alle uitslagen kan je HIER vinden.

De nieuwe rangschikking vind je HIER.