Met de derde speelmaand van de A Reeks achter de rug, wordt nogmaals duidelijk dat geen enkele uitslag te voorspellen valt. 

Op de 7e speeldag wist Roger Van Wassenhove zich als winnaar uit te roepen na een 3/4 winst tegen Lucien Steenhout en Paul Ghysels. Op deze manier maakt Roger zijn aansluiting bij de kop van het klassement na een valse start bij het begin van het seizoen. Lucien Steenhout greep dan weer de volle buit tegen Paul Ghysels en doet daarmee een gouden zaak in de strijd om de degradatie. 

De 8e speeldag was er eentje die het deed donderen in Keulen. De bliksem van dienst was Yvan De Vroe. Na ook een valse start te maken, wist hij net als Roger terug de aansluiting met de top te maken na een 4/4 winst tegen de toppers van de avond. Hij zette niet alleen de steevaste top 5 speler Willem Droesbeke opzij, maar wist ook meervoudig kampioen Eric Neetens een hak te zetten. Naast Yvan, heeft ook Peter De Sutter een goede zaak gedaan. Dankzij winst tegen Patrick Van Lierde, klimt hij naar de buik van het klassement. 

Alsof het een trend aan het worden is dit seizoen, was ook de 9e speeldag er eentje waar er pakjes werden uitgedeeld. Anders dan bij de Sint op zondag, waren het zaterdag vooral pakjes slaag die werden uitgedeeld. Sint van dienst was deze keer Jens Goossens. Nadat hij Dirk Van Der Heyden in zijn zak had gestoken, mocht Kristof Bogaert van geluk spreken dat Dirk zijn bierbuik te veel plaats innam, waardoor hij niet meer volledig in de zak kon. Met een mooie 3 op 4 is Jens dan ook meer dan de winnaar van de avond. Een heel slechte zaak voor Dirk dus, die de biljarttafel verliet met een 1 op 4. Wil Dirk nog meedingen voor de titel dit seizoen, mag hij zich met zijn 5 op 12 geen uitschuivers meer permiteren.

Alle uitslagen van de A reeks kan je HIER vinden.

De nieuwe Ranking vind je HIER.